Hes, trött och SLITEN !!


Är nu inne på min fjärde dag som sjuk. Febern har äntligen släppt, men rösten har gett vika. Är hes och halsen värker. Vad gäller energi så är den som bortflugen. Sover jättedåligt och springer på toan flera gånger på natten. Vilket jag aldrig gör annars. Men just nu när hela hemmet är upp och ner, då besöker man toan ofta?! Hantverkare springer i vår trappa, ut och in i vår lägenhet. Dammen yr och det är så skitigt härhemma. Toalett besöken gör du ute på gården. Kan erkänna att det är ganska läskigt att gå ut på gården kl. 02.00 på toan.

Vi duschar i små rum, som delas med både toalett och vask, ute på gården! Vi kan inte diska i lägenheten, allt vatten i lägenheten är avstängd i 5 veckor. Vill vi ha vatten får vi gå en trappa upp. Där finns en kran med endast kallvatten. Diska får vi göra nere i källaren. Har vi kaffe som inte blivit uppdrucken eller glas med mjölk eller saft, så får vi hälla ut vätskorna i en skokartong liknande vask i metall?!! Vi har köpt en massa papperstallrikar, plastmuggar och plastbestick. Att laga mat i en ugns som står utdragen och tar upp nästan hela gången i köket, gör att matlagning är besvärligt....

Att detta elände tär på alla härhemma förstår nog de flesta. Katterna går med slokna öron och vantrivs när borrmaskinerna startar. Man kan knappt höra vad man säger till varandra. Jag tänkte ta bilder för att visa upp vår hemska lägenhet. Denna renovering som sker i vår HSB Brf, skall pågå i 5 veckor. Idag har det gått en vecka. Det som de gör hos oss är ett stort stambyte projekt i alla lägenheter. De har börjat med våra hus som är i 3 våningar och sedan fortsätter de med höghusen. Vi skall få omkaklat i både toalett och badrum, Köket skall få nya rör och en ny spisfläkt, samt ventilbyten. Visst kommet det att bli fint när allt är klart. Men just nu verkar 5 veckor så jäkla drygt :(

Det blir ingen semester till Makedonien som vi planerat. Känns skönt för min del och även för gubbens. Han ville egentligen inte åka dit. Två av barnen har fått sommarjobb och en är inskriven som sommarvikarie. De andra två barnen behöver inte göra annat än att njuta av den svenska sommaren:)

Med ett par hörlurar på huvudet och ny mysig musik på lagom volym, så glömmer man bort både halsont och skiten runtomkring en :)







Kommentarer
Postat av: mammaveronica

Ååååå vad jobbigt!!! Lider med dig. Själv bor jag på landet med eget vatten o elektrisk pump, så på sommaren när det åskar så det blir strömlöst så är vi ju utan ett tag ibland.... 5 veckor skulle ju kännas hopplöst!!! Skickar styrkekramar!!

2010-06-10 @ 14:39:12
URL: http://mammaveronica.babyblogg.se
Postat av: ann-margreth

Usch vad ni har det jobbigt samtycker med föregående

kommentarer,-lider med er.För er skull hoppas jag att tiden går fort.........

2010-06-10 @ 20:33:40
Postat av: Petra

Krya på dig o skickar styrkekramar i massor. Låter verkligen inge vidare. Men om 4 v är det över. ;)

Robyns nya är bra den.

Kram

2010-06-10 @ 21:38:06
URL: http://pepa77.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Jag vill gärna veta ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Lämna gärna din bloggadress här, så jag kan kika in hos dig:

Vad kul att du vill lämna en liten kommentar:

Trackback
RSS 2.0