The Eye Contactz *Skolavslutning*

Igår var det skolavslutning och det har verkligen mina barn och jag längtat efter. Långa sovmorgnar är vad den här familjen behöver allra mest. Jag är fortfarande hes och har ont i luftrören. Hostan är seg och jobbigast på kvällen och morgonen. Trots att jag är krasslig så ville min 15-åriga dotter ha med mig på hennes skolavslutning.

Hon skulle uppträda på scenen tillsammans med några tjejer inför hela högstadiet. Det ville inte jag missa:) Med kameran i hand tog vi oss till skolan. Jag hade fått bästa platsen, allra längst fram så jag kunde både fotografera och filma. Jag kan lova att jag var svettig och kämpade med hostan, försökte kväva den många gånger!

Min dotter spelade trummor i bandet som de kallar "The Eye Contactz ", låten de framförde var "Green Day - Boulevard of broken dreams". De var jätteduktiga, en del av dem var väldigt nervösa. Men Yildiz spelade trummor som om hon aldrig gjort något annat här i livet och hon verkade inte ett dugg nervös:D

Här kommer lite bilder på tjejerna, först ut min dotter bakom trummorna.







Jag gjorde ett litet kollage som min dotter blev väldigt glad över :)




Min dotter hatar sitt hår. Hon hade ganska långt hårsvall men p ga en "tuggummi incident", fick hon klippa bort allt sitt långa hår. Ni kan tro hon längtar efter långt hår igen. Men jag tycker hon passar väldigt bra i kort frisyr :)


Hes, trött och SLITEN !!


Är nu inne på min fjärde dag som sjuk. Febern har äntligen släppt, men rösten har gett vika. Är hes och halsen värker. Vad gäller energi så är den som bortflugen. Sover jättedåligt och springer på toan flera gånger på natten. Vilket jag aldrig gör annars. Men just nu när hela hemmet är upp och ner, då besöker man toan ofta?! Hantverkare springer i vår trappa, ut och in i vår lägenhet. Dammen yr och det är så skitigt härhemma. Toalett besöken gör du ute på gården. Kan erkänna att det är ganska läskigt att gå ut på gården kl. 02.00 på toan.

Vi duschar i små rum, som delas med både toalett och vask, ute på gården! Vi kan inte diska i lägenheten, allt vatten i lägenheten är avstängd i 5 veckor. Vill vi ha vatten får vi gå en trappa upp. Där finns en kran med endast kallvatten. Diska får vi göra nere i källaren. Har vi kaffe som inte blivit uppdrucken eller glas med mjölk eller saft, så får vi hälla ut vätskorna i en skokartong liknande vask i metall?!! Vi har köpt en massa papperstallrikar, plastmuggar och plastbestick. Att laga mat i en ugns som står utdragen och tar upp nästan hela gången i köket, gör att matlagning är besvärligt....

Att detta elände tär på alla härhemma förstår nog de flesta. Katterna går med slokna öron och vantrivs när borrmaskinerna startar. Man kan knappt höra vad man säger till varandra. Jag tänkte ta bilder för att visa upp vår hemska lägenhet. Denna renovering som sker i vår HSB Brf, skall pågå i 5 veckor. Idag har det gått en vecka. Det som de gör hos oss är ett stort stambyte projekt i alla lägenheter. De har börjat med våra hus som är i 3 våningar och sedan fortsätter de med höghusen. Vi skall få omkaklat i både toalett och badrum, Köket skall få nya rör och en ny spisfläkt, samt ventilbyten. Visst kommet det att bli fint när allt är klart. Men just nu verkar 5 veckor så jäkla drygt :(

Det blir ingen semester till Makedonien som vi planerat. Känns skönt för min del och även för gubbens. Han ville egentligen inte åka dit. Två av barnen har fått sommarjobb och en är inskriven som sommarvikarie. De andra två barnen behöver inte göra annat än att njuta av den svenska sommaren:)

Med ett par hörlurar på huvudet och ny mysig musik på lagom volym, så glömmer man bort både halsont och skiten runtomkring en :)







På besök hos Bebbles Ragdoll uppfödare

Idag var det dags för min bror att köra till Bara för att hämta hem sin lilla Ragdoll kille Blixten. Min bror ville ha mig med och såklart ville jag följa med :)

När vi kom dit hade det varit full rulle. En kull bebisar hade valt att anlända idag. Så jag var inte sen med att ta fram kameran för att fotografera dessa små liv, bara någon timme gamla.




En första gångs mamma som låg och mös stolt med sina ljuvliga små liv. De enda ord som kom ur ens mun var åååååhhhh och va sööööta :)


På ovanvåningen bodde Esmeralda med sina 10 dagar gamla små bebisar som precis öppnat upp sina små blå.
Även hon en första gångs mamma. Pappan är snyggingen i huset som kommer ända ifrån Kina. En kopia av honom skulle jag gärna vilja ha :D



Visst är de söta dessa små liv ?! En bild på min brors lilla katt kille Blixten. Ni kan tro han mjauade mycket i bilen *stackarn*.


Besöket hos Bebbles var mycket trevligt. Vi var där i 3 timmar och dessa timmar gick snabbt som attan. Vi blev bjudna på både Kaffe och Vienetta, trevligt :)

Vill ni kika in på hennes sida, så klicka er in---> här <---

Lite kattbilder


Igår var vi och hälsade på hemma hos min mamma och bonuspappa. Mamsen fyllde år och bjöd på kaffe och kakor :)
Jag var tvungen att ta lite bilder på deras två Ragdolls, Def Lepard och lilla Lizzy :)





Jag hade med mig Mandisa och Zion som också fick hälsa på hemma hos mormor :)




Äntligen kom solen och värmen :)


                                     
                                                                    Melisa njöt




                             


                                                            Mandisa njöt


Jag tror också den lilla nyckelpigan som klättrade runt på grässtråna i vår trädgården njöt den med :)



Lite härliga bilder på min student tjej


Min otroligt duktiga dotter på sin student dag :)
Trots regnigt väder så var det INGEN som brydde sig om det! Ayla hade en underbar dag med sina klasskamrater innan föräldrar, syskon och resten av släkten och lite kompisar tog över firandet :D

Vi hade beställt turkisk buffe mat och det var mumsigt kan jag lova. Sedan skall vi inte tala om tårtorna efter maten *mums*.


Lillasyster hjälper storasyster med paketet från mamma, pappa och syskon. Undrar vad som finns under all present papper? :O


En snygg designad HP mini pc låg i paketet tillsammans med en läckert designad väska till datorn. Gissa om hon blev glad :)

Hon hade önskat sig pengar och fick en hel del, så nu är halva au pair resekassan ihopsamlad :)

Student dagen är här :)

Äntligen är dagen kommen då min dotter kan ropa hejdå till skolan och pluggandet. 3 år i gymnasiet har nu gått mot sitt slut. Tiden har gått fort!

Imorse kom kusinen Sibel hit innan klockan slagit 07.00 för att hjälpa Ayla med både smink och hår. Hon blev sååå fin, min stora tös :)

Lite bilder på studenten som senare i eftermiddag skall stå ute på trappan till skolan och sjunga" Sjung om studentens" tada... mer kan inte jag :D








Hoppas solen tittar fram och de regntunga molnen drar vidare. För regn i Malmö denna dag, vill vi INTE ha!!!

RSS 2.0